Bitcoin-hintaralli 10 000 dollariin ei ole vielä ravistanut BTC-haltijoita – Data Shows

Ketjutiedot osoittavat, että Bitcoin Trader äskettäinen 10 000 dollarin nousu ei painosta kauppiaita myymään, mikä tarkoittaa, että BTC voi nousta enemmän.

Bitcoin ( BTC ) on saattanut pitää hallussaan vain 10 000 dollaria muutaman tunnin ajan, mutta ketjun seurantaresurssin glassnode mukaan kuu ei ole kuin muut vuonna 2020.

Glassnode lähetti 26. heinäkuuta yllättäviä tietoja Bitcoinin viimeisimmästä matkasta viiteen lukuun ja ehdotti, että nykyinen yli 10 000 dollarin matka on paljon erilainen kuin muutama viimeinen.

Bitcoin-hodlers viivästyttää myyntiä 10 000 dollarilla

Kuten Cointelegraph kertoi , BTC / USD mursi viimeksi jäljellä olevan vastineen alle 10 000 dollaria sunnuntaina nouseen korkeimmilleen 10 200 dollaria.

Jännitys oli lyhytaikaista, ja pari tippui sitten kiertääkseen 9 900 dollarin tasoa lehdistöaikana.

Bitcoin on ohittanut 10000 dollaria useita kertoja vuonna 2020, mutta Glassnoden analyysi viittaa siihen, että tämä aika eroaa muusta, koska Bitcoin-päivien tuhottu indikaattori.

Hävitetyt Bitcoin-päivät ovat kunkin BTC-tapahtuman arvon mitta, ottaen huomioon kuinka kauan on kulunut siitä, kun kyseiset kolikot viimeksi liikkuivat.

Aikaisemmin yli 10 000 dollarin hyppyt johtivat Bitcoin-päivien tuhoamien tietojen lisääntymiseen, mikä viittaa siihen, että pitkäaikaiset omistajat käyttivät mahdollisuutta käydä kauppaa tai myydä.

Toistaiseksi viikonlopun optimismi on kuitenkin vielä toistamatta suuntausta.

„Päinvastoin kuin kaksi viimeistä kertaa BTC: n osuma oli 10 000 dollaria, emme ole nähneet tänään tuhottujen #Bitcoin-päivien nousua“, Glassnode tiivisti.

Viikonlopun krypto saa yllätysmarkkinat

Varovaisesta optimismista, että Bitcoin on tarkoitettu korkeammalle tasolle, on viime kuukausina edelleen tullut teema itsessään.

Kun PayPal esimerkiksi heräsi huhuja salauksen hyväksymisestä kesäkuussa, puhui heti Bitcoinin mahdollisuudesta sulkea lyhyen ajan kuluessa 10 000 dollaria, jopa 12 000 dollaria .

Verkon perusteet ovat edelleen rohkaisevia, kun taas sunnuntain spurt merkitsee samalla tavalla vahvaa kontrastia Bitcoinin aiempien viikkojen näyttelyn puristusmalliin . Ylä- ja alamäkien sykli oli asettanut BTC / USD: n kapenevalle käytävälle, jonka analyytikkojen on sovittava pian.

Altcoins oli yhtä nouseva päivä, kun Ether ( ETH ) rikkoi yrityksen vastustuskykyä 280 dollarilla liikkeellä, joka yllätti jopa enemmän kuin Bitcoin. Lehdistöaikana tasot kääntyivät noin 310 dollariin.